EPB Elektro B.V.
Spuiweg 17a
5145 NE Waalwijk
Nederland

T 0416 347 453
E info@epbelektro.nl

Telecommunicatie is tegenwoordig niet meer weg te denken in de maatschappij, alles draait om communicatie. Een goed communicatienetwerk is dus een ‘must’.

Nieuws
46 Appartementen aan de Eindhovenlaan te ‘s-Hertogenbosch

Opdrachtgever: Huybregts Relou

In opdracht van Huybregts Relou heeft EPB Elektro de totale e-installatie in opdracht voor het uitvoeren totale Elektra installatie met PV panelen op dak. De appartementen worden gebouwd aan de Eindhovenlaan in ‘s-Hertogenbosch op de locatie waar voorheen de Nutsschool gevestigd was.

Betaalbaar wonen
Kruiskamp is een heerlijke wijk om te wonen. Met volop voorzieningen in de buurt.

De nieuwe appartementen vallen allemaal in de categorie sociale huur.

<lees verder>

Ander nieuws:
Diverse winkel installatie met LED verlichting

Diverse Led verlichting in nissen maken voor winkels.

Ander nieuws:
Huisarts & Apotheek De Heikant

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf van Spreeuwel & Vogels Bouwmanagement

Het project bestaat uit het realiseren van huisartspraktijk en apotheek in 12 weken tijd. <lees verder>

Ander nieuws:
Renovatie 4 Portiekblokken Wagenbergstraat Rotterdam

Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep vestiging Breda

Het project bestaat uit het renoveren van 6 portieken waarvan 5 portieken bestaat uit 6 appartemeten en 6de portiek 2 appartementen. <lees verder>

Ander nieuws:
Fase 1: 11 (semi)geschakelde duurzame villa’s (EPC=0)

Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep vestiging Eindhoven

In opdracht van Slokker Bouwgroep heeft EPB Elektro de totale e-installatie inclusief zonnepanelen in
opdracht voor het uitvoeren van Nieuwbouwproject Fase 1 11x (semi)geschakelde duurzame villa’s (EPC=0). <lees verder>

Ander nieuws:

Data

Dankzij datanetwerken kunnen computers verbinding met elkaar maken. Welke u precies nodig heeft, hangt af van uw situatie: wordt het simpele Cat5/6-bekabeling, een compleet ultramodern glasvezelnetwerk of juist iets er tussenin? We helpen u graag met uw afweging en na uw beslissing met het vervolg. Ook voor advies en certificering van een al bestaand netwerk staan we voor u klaar.

Beveiliging

Als u bij ons uw beveiliging regelt, dan weet u dat het goed gebeurt, Onze systemen, bedraad of draadloos, voldoen dus aan de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen aan inbraakbeveiligingssystemen. We werken voor particulieren en bedrijven.

Camerabewaking

Uw eigendommen moeten zo effectief mogelijk bewaakt worden. Hiervoor gebruiken we een gesloten tv-circuit; deze bestaat in de simpelste vorm uit een camera en beeldscherm. De beelden die de camera vastlegt, kunnen we opslaan op een (digitaal) videosysteem, zodat u overtuigend bewijs heeft als dieven toch toeslaan. Verder is het mogelijk een koppeling te maken met een particuliere alarmcentrale en/of de politie. Ook kunt u het tv-circuit gebruiken voor toegangscontrole. U heeft de keus tussen een stand-alone systeem of een combinatie met een inbraakbeveiligingssysteem. Voor een passend advies komen we graag bij u langs.

Brandbeveiliging

Betrouwbare brandmeldingsapparatuur is onmisbaar, of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft. Zo wordt u bij onraad meteen gewaarschuwd en kunt u en/of de brandweer direct actie ondernemen. Het spreekt vanzelf dat wij u hier heel goed bij van dienst kunnen zijn!

EPB Elektro B.V.
Spuiweg 17a
5145 NE Waalwijk
Nederland

T 0416 347 453
E info@epbelektro.nl