EPB Elektro B.V.
Spuiweg 17a
5145 NE Waalwijk
Nederland

T 0416 347 453
E info@epbelektro.nl

EPB Elektro B.V. werkt voor het midden- en kleinbedrijf, aannemers,  instellingen,  scholen, woningstichtingen en gemeenten. Maar we staan ook klaar voor particulieren met alle mogelijke elektrotechnische oplossingen.

We zijn een totaalaanbieder met een hoge servicegraad. Enerzijds door persoonlijke benadering, anderzijds via een efficiënte en effectieve werkwijze. We bieden altijd een oplossing voor onze klanten, voorafgegaan door een goede analyse van alle zaken die nodig zijn om dit te realiseren.

Nieuws
46 Appartementen aan de Eindhovenlaan te ‘s-Hertogenbosch

Opdrachtgever: Huybregts Relou

In opdracht van Huybregts Relou heeft EPB Elektro de totale e-installatie in opdracht voor het uitvoeren totale Elektra installatie met PV panelen op dak. De appartementen worden gebouwd aan de Eindhovenlaan in ‘s-Hertogenbosch op de locatie waar voorheen de Nutsschool gevestigd was.

Betaalbaar wonen
Kruiskamp is een heerlijke wijk om te wonen. Met volop voorzieningen in de buurt.

De nieuwe appartementen vallen allemaal in de categorie sociale huur.

<lees verder>

Ander nieuws:
Diverse winkel installatie met LED verlichting

Diverse Led verlichting in nissen maken voor winkels.

Ander nieuws:
Huisarts & Apotheek De Heikant

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf van Spreeuwel & Vogels Bouwmanagement

Het project bestaat uit het realiseren van huisartspraktijk en apotheek in 12 weken tijd. <lees verder>

Ander nieuws:
Renovatie 4 Portiekblokken Wagenbergstraat Rotterdam

Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep vestiging Breda

Het project bestaat uit het renoveren van 6 portieken waarvan 5 portieken bestaat uit 6 appartemeten en 6de portiek 2 appartementen. <lees verder>

Ander nieuws:
Fase 1: 11 (semi)geschakelde duurzame villa’s (EPC=0)

Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep vestiging Eindhoven

In opdracht van Slokker Bouwgroep heeft EPB Elektro de totale e-installatie inclusief zonnepanelen in
opdracht voor het uitvoeren van Nieuwbouwproject Fase 1 11x (semi)geschakelde duurzame villa’s (EPC=0). <lees verder>

Ander nieuws:

Licht- en krachtinstallaties

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren over elektrotechnische installaties: lichtinstallaties en krachtinstallaties (tot 400 volt), zoals liften, apparatuur voor ventilatie, koeling en verwarming, keukenapparatuur en machines in werkplaatsen en apparatuur thuis, in uw bedrijf, in nieuwbouw of bij een verbouwing. Daarna brengen we dit in praktijk door een gedegen ontwerp en installatietekeningen te maken. Als gecertificeerd bedrijf hebben we vervolgens de juiste mensen in huis om deze installaties bij u aan te leggen, uiteraard met een scherp oog voor de veiligheidsvoorschriften en geldende normen. Uitstekende nazorg is vanzelfsprekend. Uw wensen en de kwaliteitsnormen van NEN1010 zijn hierbij leidend. Dat we lid zijn van branche-organisatie UNETO-VNI, is wellicht ook prettig om te weten.

Domotica

Domotica (automatisering in huis en bedrijf) zorgt voor meer comfort, energiebesparing en extra veiligheid, zodat uw welzijn toeneemt: bij u thuis, in de zorg en op kantoor. Afstandsbedieningen, tijdsklokken, thermostaten en touchpanelen spelen hier een belangrijke rol in. Laat ons u adviseren en de installatie doen. Daarna bent u een tevreden mens.

Zorginstallaties

Oudere mensen blijven steeds langer thuis wonen. Daarom groeit de vraag naar zorginstallaties die eraan bijdragen dat ze dit ook veilig kunnen doen, bijvoorbeeld met een alarmknop die ze altijd bij zich dragen. In instellingen zijn deze installaties eveneens nodig. Denk maar aan de systemen om verpleegkundigen op te roepen, als er hulp nodig is. EPB Elektro B.V. kan deze installaties voor u aanleggen. We adviseren u hier graag bij, zodat we daarna het systeem kunnen aanleggen dat het best bij uw situatie past.

Keuren elektrische installatie NEN1010/NEN3140

Keuring en rapportage
Onze NEN1010 keuring is specifiek afgestemd op de eisen die verzekeraars aan de rapportage stellen. Wij inspecteren en rapporteren: of de wijze van aanleggen voldoet aan NEN1010 visuele inspectie groepenkasten, alsook de rest van de installatie. De bedrading in uw installatie wordt gecontroleerd op minieme kortsluitingen (meten isolatieweerstand), testen aanspreekstroom en afschakeltijd aardlekschakelaars en op de goede werking de veiligheidsaarde.

EPB Elektro B.V.
Spuiweg 17a
5145 NE Waalwijk
Nederland

T 0416 347 453
E info@epbelektro.nl