EPB Elektro B.V.
Spuiweg 17a
5145 NE Waalwijk
Nederland

T 0416 347 453
E info@epbelektro.nl

Het belang en de noodzaak om het milieu niet onnodig te belasten heeft ook binnen de elektrotechniek voor veel innovatieve en duurzame oplossingen gezorgd. Zonnepanelen, verlichtingsbesparingen en laadpunten voor elektrische auto’s zijn hier voorbeelden van.

Nieuws
46 Appartementen aan de Eindhovenlaan te ‘s-Hertogenbosch

Opdrachtgever: Huybregts Relou

In opdracht van Huybregts Relou heeft EPB Elektro de totale e-installatie in opdracht voor het uitvoeren totale Elektra installatie met PV panelen op dak. De appartementen worden gebouwd aan de Eindhovenlaan in ‘s-Hertogenbosch op de locatie waar voorheen de Nutsschool gevestigd was.

Betaalbaar wonen
Kruiskamp is een heerlijke wijk om te wonen. Met volop voorzieningen in de buurt.

De nieuwe appartementen vallen allemaal in de categorie sociale huur.

<lees verder>

Ander nieuws:
Diverse winkel installatie met LED verlichting

Diverse Led verlichting in nissen maken voor winkels.

Ander nieuws:
Huisarts & Apotheek De Heikant

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf van Spreeuwel & Vogels Bouwmanagement

Het project bestaat uit het realiseren van huisartspraktijk en apotheek in 12 weken tijd. <lees verder>

Ander nieuws:
Renovatie 4 Portiekblokken Wagenbergstraat Rotterdam

Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep vestiging Breda

Het project bestaat uit het renoveren van 6 portieken waarvan 5 portieken bestaat uit 6 appartemeten en 6de portiek 2 appartementen. <lees verder>

Ander nieuws:
Fase 1: 11 (semi)geschakelde duurzame villa’s (EPC=0)

Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep vestiging Eindhoven

In opdracht van Slokker Bouwgroep heeft EPB Elektro de totale e-installatie inclusief zonnepanelen in
opdracht voor het uitvoeren van Nieuwbouwproject Fase 1 11x (semi)geschakelde duurzame villa’s (EPC=0). <lees verder>

Ander nieuws:

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn in: ze leveren immers veel meer rendement dan uw spaarrekening. Bovendien voorzien ze duurzaam in een deel van uw stroombehoefte, bij u thuis of van uw bedrijf. Zonlicht is onuitputtelijk en er komen geen broeikasgassen vrij. Hier komt bij dat het Europese beleid erop gericht is, dat nieuwe gebouwen na 2020 bijna geen of een zeer lage hoeveelheid energie mogen gebruiken. De energie die dan nog nodig is, moet vooral uit energiebronnen komen die onuitputtelijk zijn en telkens opnieuw kunnen worden gebruikt voor het opwekken van energie, zoals zonne-energie. Door zonnepanelen aan de schaffen bent u dus helemaal op de goede weg. Wij adviseren u graag en staan ook klaar om de levering, installatie en nazorg voor onze rekening te nemen.

Led-verlichting

De voordelen van led-verlichting zijn groot, want uw energieverbruik ligt veel lager dan bij traditionele verlichting; bovendien spaart u het milieu. We helpen u graag bij het overschakelen naar deze duurzame vorm van verlichting.

Domotica

Domotica (automatisering in huis en bedrijf) zorgt voor meer comfort, energiebesparing en meer veiligheid, zodat uw welzijn toeneemt: bij u thuis, in de zorg en op kantoor. Afstandsbedieningen, tijdsklokken, thermostaten en touchpanelen spelen hier een belangrijke rol in. Laat ons u adviseren en de installatie doen. Daarna bent u een tevreden mens.

EPB Elektro B.V.
Spuiweg 17a
5145 NE Waalwijk
Nederland

T 0416 347 453
E info@epbelektro.nl